8:00 - 20:00

Кошик порожній!

Доставка по Україні
Нова Пошта
    − До відділення
    − В поштомат
    − Кур'єром за адресою

Оплата

    − Післяплата у відділенні або кур'єру
    − Передплата на картку

Гарантія

Обмін/повернення товару протягом 14 днів

 

 

Шприц ковбасний горизонтальний Browin на 2,5 кг (311020)
В наявності 1698 1 698 грн Знайшли дешевше?
В наявності
Код товара: 2825


Офіційна гарантія!
100% наявність товару!
Гарантія чесної ціни!

Купити Шприц ковбасний горизонтальний Browin на 2,5 кг (311020) онлайн без передоплати

Шприц ковбасний 2,5 кг це недорогий, дуже зручний та простий в обслуговуванні ковбасний шприц для домашнього приготування ковбас, сардельок та сосисок. З його допомогою ви легко та швидко заповните начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів та видів. У процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну від м'ясорубки. Шприц має горизонтальне кріплення та займає досить мало місця на стільниці. Нижня ніжка йде у вигляді присоски, яка надійно зміцнює шприц до поверхні столу.

Характеристики:

  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Матеріал насадок: пластик
  • Розміри шприца: 57x14x15,5 см
  • Діаметр насадок: 14, 18, 21, 25 мм
  • Привід механізму: ручний
  • Тип завантаження: горизонтальний
  • Об'єм: 2,5 кг фаршу
  • Вага: 1,4 кг
  • Кількість насадок, шт.: 4
  • Посудомийна машина: Так

Комплектація: Шприц ковбасний, 4 пластикові насадки діаметром: 14, 18, 21, 25 мм. Інструкція

Упаковування: заводська коробка Європейська якість!

Порядок роботи з ковбасним шприцом: приготовлений ковбасний фарш щільно забийте у циліндричний корпус ковбасного шприца; на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку), що відповідає діаметру ковбасної оболонки; натягніть підготовлену оболонку на цівку; обертаючи ручки ковбасного шприца, поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку; при надходженні фаршу ковбасна оболонка зрушуватиметься вперед; зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузликів; продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца, ви з легкістю наповните фаршем всю ковбасну оболонку; перев'язуйте її ковбасним шпагатом в міру потреби для надання естетичного та акуратного вигляду вашій ковбасі.

Догляд: після використання помити й висушити, збирати у сухому вигляді.


Вага, кг 1,4
Висота шприца 15.5 см
Діаметр 14; 18; 21; 25
Довжина шприца 57 см
Кількість насадок, шт
Країна виробник Польща
Місткість, кг 2,5
Матеріал насадок Пластик
Матеріал основної частини Алюміній
Посудомийна машина Так
Тип завантаження Горизонтальний
Тип механізму Ручний

Написати відгук


Залишити відгук  ↓
 
Ще ніхто не залишив відгуків.
 

Рекомендовані товари