8:00 - 20:00

Кошик порожній!

Доставка по Україні
Нова Пошта
    − До відділення
    − В поштомат
    − Кур'єром за адресою

Оплата

    − Післяплата у відділенні або кур'єру
    − Передплата на картку

Гарантія

Обмін/повернення товару протягом 14 днів

 

 

Шприц ковбасний горизонтальний Kamille на 5,5 кг (KM 6507)
В наявності 3007 3 007 грн Знайшли дешевше?
В наявності
Код товара: 2826


Офіційна гарантія!
100% наявність товару!
Гарантія чесної ціни!

Купити онлайн Шприц ковбасний горизонтальний Kamille на 5,5 кг (KM 6507) післяплатою

Шприц ковбасний 5,5 кг Kamille це недорогий, дуже зручний та простий в обслуговуванні ковбасний шприц для домашнього приготування ковбас, сардельок та сосисок. Горизонтальний ковбасний шприц найкращий у домашніх умовах. Він стійкий, має зручне кріплення, додатковий елемент кріплення струбцину, що дозволяє самостійно, практично без сторонньої допомоги підтримувати ковбасну оболонку під час наповнення. За допомогою шприца ви легко та швидко заповните начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів та видів. У процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну від м'ясорубки. Шприц має горизонтальне кріплення та займає досить мало місця на стільниці. Нижня ніжка йде у вигляді присоски, яка надійно зміцнює шприц до поверхні столу.

Характеристики:

  • Матеріал корпусу: сталь нержавіюча
  • Матеріал насадок: силікон
  • Розміри: 14х19х32 см
  • Діаметр насадок: 15; 20; 22; 25 мм
  • Привід механізму: ручний
  • Тип завантаження: горизонтальний
  • Об'єм: 5,5 кг фаршу
  • Довжина шприца: 32
  • Кількість насадок, шт.: 4
  • Посудомийна машина: Так

Комплектація: Шприц ковбасний, 4 силіконові насадки діаметром: 15, 20, 22, 25 мм. Інструкція.

Порядок роботи з ковбасним шприцом: приготовлений ковбасний фарш щільно забийте у циліндричний корпус ковбасного шприца; на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку), що відповідає діаметру ковбасної оболонки; натягніть підготовлену оболонку на цівку; обертаючи ручки ковбасного шприца, поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку; при надходженні фаршу ковбасна оболонка зрушуватиметься вперед; зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузликів; продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца, ви з легкістю наповните фаршем всю ковбасну оболонку; перев'язуйте її ковбасним шпагатом в міру потреби для надання естетичного та акуратного вигляду вашій ковбасі

Догляд: після використання помити та висушити, збирати в сухому вигляді.


Довжина шприца 32 см
Кількість насадок, шт
Країна виробник Польща
Місткість, кг 5,5
Матеріал насадок Силікон
Матеріал основної частини Нержавіюча сталь
Посудомийна машина Так
Тип завантаження Горизонтальний
Тип механізму Ручний

Написати відгук


Залишити відгук  ↓
 
Ще ніхто не залишив відгуків.
 

Рекомендовані товари