Код товара: 2818
Купити недорого Шприц ковбасний Kamille горизонтальний на 3 кг (КМ 6502) з гарантією
Шприц ковбасний 3 кг - це недорогий, дуже зручний та простий в обслуговуванні ковбасний шприц для домашнього приготування ковбас, сардельок та сосисок. Горизонтальний ковбасний шприц найкращий у домашніх умовах. Він стійкий, має зручне кріплення, додатковий елемент кріплення струбцину, що дозволяє самостійно, практично без сторонньої допомоги підтримувати ковбасну оболонку під час наповнення. З його допомогою ви легко та швидко заповните начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів та видів. У процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну від м'ясорубки. Шприц має горизонтальне кріплення та займає досить мало місця на стільниці. Нижня ніжка йде у вигляді присоски, яка надійно зміцнює шприц до поверхні столу. Насадки підходять під основні види натуральної ковбасної оболонки, що є у продажу. Зі шприцем це швидко і просто. Шприц горизонтальний зручний у кріпленні та ідеальний для набивання ковбас, сардельок та сосисок.
Характеристики:
- Матеріал корпусу: сталь нержавіюча
- Матеріал насадок: силікон
- Діаметр насадок: 15; 19; 22; 25 мм
- Привід механізму: ручний
- Тип завантаження: горизонтальний
- Об'єм: 3 кг фаршу
- Вага: 2,7 кг
- Посудомийна машина: Так
- Кількість насадок, шт.: 4
Комплектація: шприц ковбасний 4 силіконові насадки діаметром: 15, 19, 22, 25 мм, інструкція, упаковка: заводська коробка.
Набір легкий у догляді, можна мити в посудомийній машині. Європейська якість! Міцна основа із двома затягнутими затискачами забезпечує надійне кріплення штапеля до кухонного столу. Продукт призначений контакту з харчовими продуктами. Увага! Перед кожним використанням наповнювач повинен бути ретельно вимитий і намазаний на його внутрішній поверхні чайною ложкою харчової олії. Це необхідно для забезпечення правильної роботи поршня та продовження терміну служби пристрою.
Порядок роботи з ковбасним шприцом: приготовлений ковбасний фарш щільно забийте у циліндричний корпус ковбасного шприца; на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку), що відповідає діаметру ковбасної оболонки; натягніть підготовлену оболонку на цівку; обертаючи ручки ковбасного шприца, поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку; при надходженні фаршу ковбасна оболонка зрушуватиметься вперед; зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузликів; продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца, ви з легкістю наповните фаршем всю ковбасну оболонку; перев'язуйте її ковбасним шпагатом в міру потреби для надання естетичного та акуратного вигляду вашій ковбасі.
Догляд: після використання помити та висушити, збирати в сухому вигляді.
Вага, кг | 2,7 |
Діаметр | 15; 19; 22; 25 |
Кількість насадок, шт | |
Країна виробник | Польща |
Місткість, кг | 3 |
Матеріал насадок | Силікон |
Матеріал основної частини | Нержавіюча сталь |
Посудомийна машина | Так |
Тип завантаження | Горизонтальний |
Тип механізму | Ручний |