8:00 - 20:00

Кошик порожній!

Доставка по Україні
Нова Пошта
    − До відділення
    − В поштомат
    − Кур'єром за адресою

Оплата

    − Післяплата у відділенні або кур'єру
    − Передплата на картку

Гарантія

Обмін/повернення товару протягом 14 днів

 

 

Шприц вертикальний ковбасний Browin на 3 кг (311002)
В наявності 2716 2 716 грн Знайшли дешевше?
В наявності
Код товара: 2811


Офіційна гарантія!
100% наявність товару!
Гарантія чесної ціни!

Шукайте, де купити Шприц вертикальний ковбасний Browin на 3 кг (311002)?

Шприц ковбасний 3 кг, вертикальний дуже простий в обслуговуванні та використання робить його ідеальним інструментом для домашнього виготовлення м'ясних виробів. З його допомогою ви легко та швидко заповните начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів та видів. У процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну від м'ясорубки. Шприц має вертикальне кріплення та займає досить мало місця на стільниці. Дана модель по праву вважається однією з найкращих представлених на ринку вертикальних шприців. Шприц вертикальний ідеальний для набивання ковбас, сардельок та сосисок.

Характеристики:

  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Матеріал насадок: пластик Розмір шприца: 16x15x53 см
  • Діаметр насадок: 15; 19; 22 мм
  • У комплекті штовхач з диском у силіконовому опресуванні, що виключає зворотне видавлювання фаршу.
  • Привід механізму: ручний
  • Тип завантаження: вертикальний
  • Об'єм: 3 кг фаршу
  • Посудомийна машина: Так
  • Кількість насадок, шт.: 3
  • Вага: 3 кг

Комплектація:

  • Шприц ковбасний
  • 3 пластикові насадки діаметром: 15, 19, 22 мм
  • Інструкція
  • Упаковування: заводська коробка

Порядок роботи з ковбасним шприцом: приготовлений ковбасний фарш щільно забийте у циліндричний корпус ковбасного шприца; на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку), що відповідає діаметру ковбасної оболонки; натягніть підготовлену оболонку на цівку; обертаючи ручки ковбасного шприца, поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку; при надходженні фаршу ковбасна оболонка зрушуватиметься вперед; зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузликів; продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца, ви з легкістю наповните фаршем всю ковбасну оболонку; перев'язуйте її ковбасним шпагатом в міру потреби для надання естетичного та акуратного вигляду вашій ковбасі.

Догляд: після використання помити й висушити, збирати в сухому вигляді.


Вага, кг 3
Висота шприца 52 см
Діаметр 15; 19; 22
Довжина шприца 16 см
Кількість насадок, шт
Країна виробник Польща
Місткість, кг 3
Матеріал насадок Пластик
Матеріал основної частини Нержавіюча сталь
Посудомийна машина Так
Тип завантаження Вертикальний
Тип механізму Ручний

Написати відгук


Залишити відгук  ↓
 
Ще ніхто не залишив відгуків.
 

Рекомендовані товари