Код товара: 2828
Купити недорого Шприц вертикальний ковбасний Kamille на 3 кг (KM 6509) з гарантією
Шприц ковбасний 3 кг Kamille — це недорогий, дуже зручний та простий в обслуговуванні ковбасний шприц для домашнього приготування ковбас, сардельок та сосисок. З його допомогою ви легко та швидко заповните начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів та видів. У процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну від м'ясорубки. Шприц має кріплення та займає досить мало місця на стільниці. Вертикальний ковбасний шприц найкращий у домашніх умовах. Він стійкий, має зручне кріплення.
Характеристики:
- Матеріал корпусу: сталь нержавіюча
- Матеріал насадок: силікон
- Діаметр насадок: 15; 19; 22; 25 мм
- Привід механізму: ручний
- Тип завантаження: вертикальний
- Об'єм: 3 кг фаршу
- Посудомийна машина: Так
- Кількість насадок, шт.: 4
- Комплектація: шприц ковбасний 4 силіконові насадки діаметром: 15, 19, 22, 25 мм, інструкція Європейська якість!
Порядок роботи з ковбасним шприцом: приготовлений ковбасний фарш щільно забийте у циліндричний корпус ковбасного шприца; на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку), що відповідає діаметру ковбасної оболонки; натягніть підготовлену оболонку на цівку; обертаючи ручки ковбасного шприца, поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку; при надходженні фаршу ковбасна оболонка зрушуватиметься вперед; зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузликів; продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца, ви з легкістю наповните фаршем всю ковбасну оболонку; перев'язуйте її ковбасним шпагатом в міру потреби для надання естетичного та акуратного вигляду вашій ковбасі.
Догляд: після використання помити й висушити, збирати у сухому вигляді.
Діаметр | 15; 19; 22; 25 |
Кількість насадок, шт | |
Країна виробник | Польща |
Місткість, кг | 3 |
Матеріал насадок | Пластик |
Матеріал основної частини | Нержавіюча сталь |
Посудомийна машина | Так |
Тип завантаження | Вертикальний |
Тип механізму | Ручний |