Код товара: 2637
Купити онлайн Сушка для овощей MSG-02 післяплатою
Сушка для овочів і фруктів MPM MSG-02. Як максимально зберегти вітаміни у фруктах і овочах? Ще в стародавні часи наші пращури винайшли дієвий спосіб - вони просто стали залишати фрукти, овочі та зелень на вітрі й сонці, пізніше - біля багаття, а ще пізніше - у спеціальних сушильних установках. Все це давало змогу зберегти у фруктах і овочах максимальну кількість вітамінів і корисних елементів.
Висушені овочі, фрукти, зелень, ягоди зберігають усі вітаміни та мінерали, а також максимально довго зберігаються (до трьох років), що робить ці сушильні апарати незамінними помічниками будь-якої господині.
Усі продукти, висушені в сушарках, зберігають свої корисні властивості. Такі сушарки ідеально підходять для сушіння лікарських трав, оскільки дають змогу зберегти в них усі ефірні олії. Крім того, в них зручно і легко робити пастилу, цукати та інші смачні речі.
Більшість моделей сушарок MSG-02 дають змогу регулювати температуру сушіння, що гарантує максимально дбайливе ставлення до продуктів та їхніх корисних елементів. Сам процес засушування продуктів схожий на природний, оскільки забезпечується необхідна температура і постійний повітропотік. MSG-02 має отвір посередині, призначений для виходу повітря. І хоча кругла форма поступається за об'ємами прямокутній, MSG-02 дає змогу додавати додаткові лотки, що робить її більш економічною.
Характеристики:
- Потужність - 400 Вт
- Діаметр лотка 33 см3 швидкісні режими
- 5 знімних секцій для сушіння овочів і фруктів
- Можливість регулювання висоти секцій
- Верхнє розташування нагрівального елементу та керування
- Прозорі секції, дають змогу спостерігати за процесом
- Живлення: 230 В - 50 Гц
- Гарантія 1 рік
- EAN: 5901308007126
Вбудований вентилятор | Так |
Вид секцій | Лоток |
Гарантійний термін | 12 міс |
Діаметр секцій | 330 мм |
Захист від перегріву | Ні |
Кількість режимів роботи | 3 |
Кількість секцій | 5 |
Колір корпусу | Білий |
Матеріал | Пластик |
Споживана потужність | 400 Вт |
Тип управління | Механічне |