8:00 - 20:00

Кошик порожній!

І пневматичні, і гідравлічні обприскувачі є механічними (тобто як «мотор» в них використовуються м'язи садівника або городника). 
  • 19 березня 2019 20:24:52
  • Відгуків: 0
Ви вже наварили на рік вперед варення та джему, закатали десятки банок з компотом та соком, перепробували всі рецепти пирогів та млинців з яблучними інгредієнтами, а запаси свіжих плодів усі не закінчуються? Тоді найкращий вихід із ситуації - приготувати сухофрукти. 
  • 11 березня 2019 21:40:59
  • Відгуків: 0
Наближаються теплі дні, а разом з ними - традиційні садово-городні роботи. 
  • 04 березня 2019 22:21:03
  • Відгуків: 0

Рейтинг акумуляторних та мережевих шуруповертів 2018

  • 27 березня 2018 21:58:57
  • Відгуки:0
  • Переглядів: 6985
  • 0

У цьому огляді представлені найкращі шуруповерти вітчизняних та закордонних виробників. Здатність переносити великі навантаження та довговічність відрізняють моделі найпопулярніших брендів. Будь-який побутовий ремонт складно виконати без такого надійного та безвідмовного помічника. Ходові зразки кращих шуруповертів за співвідношенням ціни та якості представлені в широкому асортименті. Доступні та універсальні інструменти входять до топу шуруповертів 2018 року. Докладніше зупинимося на перевагах та характеристиках двох основних типів цього обладнання.

Акумуляторні

1. Metabo PowerMaxx BS Basic
Шуруповерт Метабо

Професійна модифікація німецької компанії відмінно впорається із завданням просвердлити отвір або закрутити кріплення у всі види будівельних матеріалів – цегла та метал, дерево та пластик. Високі параметри потужності та незначна вага – запорука компактності та мобільності в роботі.

Насадки завдяки магнітній конструкції утримувача можна вставляти прямо в шпиндель. Подібна система полегшує процес викрутки та загвинчування шурупів з довжиною до 200 мм та діаметром, починаючи від 6 мм, без використання патрона.


2. Makita DF347DWE
Аккумуляторный шуруповерт Макита

Кращі акумуляторні шуруповерти неможливо уявити без сучасної моделі з високою продуктивністю, яка однаково підходить і для професіоналів, і для робіт у домашньому господарстві. Швидкість обертання в межах 0-400/1400 об/хв забезпечується регулюванням параметрів моменту, що крутить.

Має функції плавного управління і реверсу. Місткість акумуляторної батареї – 1,3 А/год при напрузі 14, 4 В.


3. Bosch GSR 1440-LI
Шуруповерт Бош

Оригінальна конструкція з акумулятором літій-іонного виконання – один із найкращих шуруповертів 2018. Для інструменту вагою 1,3 кілограма потрібно всього 60 хвилин, щоб повністю зарядитися. Важливий нюанс – розробники зробили все можливе, щоб не відчувати в руках пристрій під час експлуатації.

Зверніть увагу на відмінний захист від небезпеки перегріву та зручне розташування держака в долоні!


4. Дніпро-М АДЛ-14.4
Аккумуляторный шуруповерт Днипро М

Комфорт та максимально просте управління – головні переваги однієї з найпопулярніших в Україні моделей. Плавне регулювання робочої зони і крутного моменту 22 Н٭m, функції реверсу та підсвічування, швидкозатискний патрон і тривалість заряду в 1 год роблять процес роботи комфортним і не завдає клопоту. У комплект інструменту входить широкий вибір свердел та біт-насадок.

Є ефективний захист від забруднення та перегріву при інтенсивному режимі експлуатації.


5. Forte CD 1413
Шуруповерт Форте

Різні завдання, пов'язані з загвинчуванням кріпильних елементів та їх відкручуванням, допоможе виконати кращий шуруповерт за ціною та якістю конструктивного виконання. Однаково оперативно відбувається робота з м'якими та твердими матеріалами. До 600 обертів за хвилину здатний розвивати шпиндель з одночасним плавним регулюванням даного параметра.

Індикатор рівня заряду акумулятора відображає інформацію про стан акумулятора на поточний час.

Мережеві

1. Makita TD0101F
Makita TD0101F

Інструмент вагою всього 0,99 кг не завдає незручностей завдяки відмінній збалансованості. У рейтинг мережевих шуруповертів входить завдяки таким перевагам, як наявність протиковзних вставок, що забезпечує оптимальний результат муфті, що розчіплює, повнохвильовому регулюванню обертів від 0 до 3200 об/хв.

Функція фіксації шпинделя значно полегшує заміну насадок з хвостовиками шестигранного виконання.


2. DWT BM-280 T
Шуруповерт Деволт

Цей універсальний інструмент – один з найкращих мережевих шуруповертів для свердління та роботи з кріпленням. Номінальний діаметр виконання операцій у металі – до 10 мм, а деревині – до 16 мм. Діапазон затиску патрона 1-10 мм розширює можливості застосування різноманітного оснащення.

Оптимальну точність та ефективність виробничого процесу забезпечує наявність двох режимів швидкості, реверс світлодіодне підсвічування.


3. Зеніт Профі ЗШ-550
Шуруповерт Зенит ЗШ 550

Один із найкращих шуруповертів вигідно відрізняється ергономічністю дизайну, ідеальним компонуванням вузлів та деталей, та компактними габаритами. Торсійна муфта та швидкозатискний патрон у поєднанні з ефективною системою регулювання обертання роблять використання максимально простим та зручним.

Входить до категорії напівпрофесійних модифікацій, що значно розширює використання на виробництві та в побуті.


4. Дніпро - МДШ-600
Сетевой шуруповерт Днипро М

Просте звернення та добротний функціонал дозволили цьому приладу зайняти гідне місце в топ найкращих мережевих шуруповертів 2018. З плюсів у першу чергу варто відзначити клас захищеності корпусу IP20, кнопкове керування реверсом, прогумовані прокладки підшипників та покриття всіх елементів термостійким лаком.

Оснащення заміняться без особливих зусиль через фіксацію патрона без потреби в додаткових інструментах.


Декілька порад для правильної покупки

Як не помилитися, роблячи вибір дриля-шуруповерта з рейтингу 2018? Важливо враховувати такі моменти, як специфіку використання, вагу та потужність двигуна. При однотипній роботі краще підбирати легкі та середні за вагою моделі. Для побутових потреб середні параметри двигуна зазвичай становлять 600 Вт.

Заощадити час та зручно експлуатувати інструмент допоможе наявність швидкозатискного патрона.

 
 
Залишити відгук  ↓
 
Ще ніхто не залишив відгуків.