Код товара: 2814
Купити Шприц ковбасний вертикальний Browin на 2,5 кг (311007) онлайн без передоплати
Шприц ковбасний 2,5 кг, вертикальний — дуже простий в обслуговуванні та використання робить його ідеальним інструментом для домашнього виготовлення м'ясних виробів. З його допомогою ви легко та швидко заповните начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів та видів. У процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну від м'ясорубки. Шприц має вертикальне кріплення та займає досить мало місця на стільниці. Дана модель по праву вважається однією з найкращих представлених на ринку вертикальних шприців. Насадки підходять під основні види натуральної ковбасної оболонки, що є у продажу. Зі шприцом це швидко і просто. Шприц вертикальний ідеальний для набивання ковбас, сардельок та сосисок.
Характеристики:
- Матеріал корпусу: сталь нержавіюча
- Матеріал насадок: пластик
- Діаметр насадок: 14; 18; 21; 25 мм
- У комплекті штовхач з диском у силіконовому опресуванні, що виключає зворотне видавлювання фаршу.
- Привід механізму: ручний
- Тип завантаження: вертикальний
- Об'єм: 2,5 кг фаршу
- Вага: 2,5 кг
- Посудомийна машина: Так
- Кількість насадок, шт.: 4
Комплектація:
- Шприц ковбасний
- 4 пластикові насадки діаметром: 14, 18, 21, 25 мм
- Інструкція
- Упаковування: заводська коробка
Порядок роботи з ковбасним шприцом: Приготовлений ковбасний фарш щільно забийте у циліндричний корпус ковбасного шприца; на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку), що відповідає діаметру ковбасної оболонки; натягніть підготовлену оболонку на цівку; обертаючи ручки ковбасного шприца, поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку; при надходженні фаршу ковбасна оболонка зрушуватиметься вперед; зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузликів; продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца, ви з легкістю наповните фаршем всю ковбасну оболонку; перев'язуйте її ковбасним шпагатом у міру необхідності для надання естетичного та акуратного вигляду вашій ковбасі.
Догляд: після використання помити й висушити, збирати у сухому вигляді.
Вага, кг | 2,5 |
Висота шприца | 51.5 см |
Діаметр | 14; 18; 21; 25 |
Довжина шприца | 20.6 см |
Кількість насадок, шт | |
Країна виробник | Польща |
Місткість, кг | 2,5 |
Матеріал насадок | Пластик |
Матеріал основної частини | Нержавіюча сталь |
Посудомийна машина | Так |
Тип завантаження | Вертикальний |
Тип механізму | Ручний |